Winkelwagen
€ 0,00
Verzendkosten: 0,00
Totaal ex btw: 0,00
Zoeken
f04fb5c7d0609cb95723880be3a65140.jpg

Bright light Alternative

Waarom BLA-Design? Bright Light Alternative biedt u verlichting aan in diverse soorten en maten met het doel uw oude verlichting te vervangen en eventueel de bestaande armaturen te gebruiken. Wij streven naar goede kwaliteit met een normale prijs. Het verschil zit hem in de hoeveelheid licht gekoppeld aan het spectrum en tevens het energieverbruik.

De markt is overspoeld met LED-shops, veilingsites en winkels die LED als extra in hun assortiment hebben met een scala aan goedkope producten. Hiervan is echter de vraag of de garantie die gegeven wordt, ook geclaimd kan worden. Tevens is de klanttevredenheid niet gegarandeerd. Zowel door afwijking van het product dan wel misleiding van wat het effect nu uiteindelijk is.

Ons assortiment bestaat uit een serie verlichting voor in en om het huishouden en tevens voor bedrijven. Deze producten zijn in eigen beheer getest en waar nodig verbeterd. LED hoeft namelijk niet in alle vormen voordelig te zijn, een juist product zal dan ook zorgen voor een betere efficiëntie. De intensiteit van de lamp moet uiteraard ook aan uw verwachtingen voldoen, vandaar dat wij in veel gevallen sterkere lampen leveren dan die om u heen aangeboden worden. Een dimfunctie maakt de lamp dan ook tot een kwalitatief product die in elke situatie past.

Wij als LED gespecialiseerd bedrijf voorzien in alle denkbare mogelijkheden in uw behoefte. Montage in het werk behoort dan ook tot de mogelijkheden. Nieuwe innovaties behoren tot onze en daarmee ook uw toekomst. Kijk gerust rond in onze web-shop & voorbeeldentuin, heeft u vragen? Weerhoudt u zich dan niet om contact met ons op te nemen!