Winkelwagen
€ 0,00
Verzendkosten: 0,00
Totaal ex BTW: 0,00
Zoeken
f04fb5c7d0609cb95723880be3a65140.jpg
LED Panelen 15 | 18 | 32 Watt
0 Reviews | Review toevoegen

LED Paneelverlichting voor in bestaande of nieuwe systeemplafonds. Tevens te gebruiken in een vrije ruimte in combinatie met het staaldraadsysteem.


Levertijd

3 dagen

€ 88,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

LED Panel 15 | 18 | 32 Watt

LED paneelverlichting is de nieuwe vervanger voor uw TL verlichting. Veelal worden TL armaturen hergebruikt en gevuld met LED TL’s of spaarlamp TL’s. Deze panelen gooien het over een andere boeg. Door het gehele armatuur te vervangen ontstaat er een nieuwe situatie. Geen afzonderlijke starters/ omvormers meer per buis. In deze panelen zitten een serie LED’s gekoppeld aan een voeding, dit is dan ook het enige punt wat energie verliest in de vorm van warmte convectie.
In een totaalsom komt een paneel dus beter uit gezien de besparing. Maar dit is niet het enige voordeel, een paneel heeft ook een strakker design wat beter aansluit bij uw systeem plafond. De panelen gloeien egaal op en geven een brede lichtbundel af wat resulteert in een verlichting systeem wat geheel in balans is door de hele ruimte. Donkere hoeken en lichtoverlast is met dit paneel voorgoed verleden tijd.
Een extra voordeel van dit product zit hem in de dimbaarheid. Het paneel is geheel te dimmen zowel onafhankelijk als een gehele ruimte of sectie. Wij kunnen u ook een totaal systeem aanbieden, vraag ons gerust naar de mogelijkheden van dit product!
 

Specificaties:

Voeding: 230 Volt
Verbruik: 15 | 18 | 32 Watt
Lichtopbrengst: 1350 - 2800 lumen
Branduren: 50.000 uur
Aantal LED’s: -
Lichtkleur: 3000 - 6000 Kelvin 
Straalhoek: 120°
Behuizing zichtveld: Opaal glas
Behuizing overig: Zilver Aluminium 
Afmeting: 300 x 300 tot 600 x 1200mm
Certificaten: CCC,CE,CQC,EMC,RoHS
Te vergelijken met: TL armaturen 


Ontvangst bij bestelling: 

vinkje Bright Light Alternative LED Paneel
vinkje Bright Light Alternative Driver 230 Volt
vinkje Bright Light Alternative Stekker verbinding tussen driver en paneel (snel (de)montage)
                                            

How To | Inbouwspot montage BLA-Design

Montage:

Het monteren van deze LED panelen is zeer eenvoudig. De maten zijn gebaseerd op systeemplafondplaten. Ze passen dan ook precies in bestaande plafonds. Het is een kwestie van het oude plafondelement of armatuur verwijderen, de voeding aansluiten op uw 230V bekabeling(eventueel de oude contactpunten van de TL armaturen) het paneel op zijn plek brengen en vervolgens de voeding koppelen met het paneel.
De dimmer kunt u tussen uw spanningsbron en de voeding plaatsen. Ook is het dut mogelijk om de huidige wandschakelaar te vervangen voor een dimmend element.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.