Winkelwagen
€ 0,00
Verzendkosten: 0,00
Totaal ex BTW: 0,00
Zoeken
f04fb5c7d0609cb95723880be3a65140.jpg

3 Watt LED Inbouwspot Alu45 Dimbaar 25mm diep x 45mm

LED Inbouwspot 3 Watt dimbaar type ALU 45 leverbaar in Warm Wit en Daglicht kleur klik hier. De inbouw ledspot is compact met een zeer strak design. De spotjes zijn compleet geleverd met driver (omvormer) waar de klant het voltage van kan bepalen met als keuzes 230 volt, 24 volt en 12 volt. Tevens is het mogelijk om ze dimbaar te bestellen bij Bright Light Alternative.

Dit product is terug te vinden in de linkerbalon van de site, onder het kopje: binnen led verlichting > spots > inbouwspot alu45 3 watt
Of klik hier voor de directe link naar dit product. 

inbouw 3 Watt LED spot Alu 45 dimbaar in warmwit en daglicht

Bright Light Alternative maakt in dit product gebruik van 3 Watt High Power LED's, dit maakt de inbouwspot zeer compact en duurzaam. De levensduur van deze LED's zijn gegarandeerd door A kwaliteit LED’s van het merk Cree.
Deze Cree led spotjes zorgen voor een energiebesparing tot 80% ten opzichte van hallogeen. Het ontwerp is een eyecatcher, de LED is namelijk zeer compact met enkel een boorgatmaat van rond 45 mm en een inbouw diepte van enkel 25 mm.
Het zichtvlak bestaat uit een aluminium armatuur (rond 52 mm) met een verstelbaar oog waar een demontabele lens in huist. De gradenhoek lens kan vooraf gekozen worden, maar is ook achteraf te verwisselen voor een andere. Zo is de inbouwspot zeer flexibel in uitvoering en toepasbaarheid.

Om nog verder op de wens van u als klant in te gaan, hebben wij nu ook de mogelijkheid om de afwerking te bepalen. Dit betekent dat er gekozen kan worden voor behandeld aluminium (zilver) of wit.

De led inbouwspot ALU 45 is leverbaar in Warm Wit, DayLight of Koud wit.

 

LED Inbouwspot Verdania dimbaar in diverse maten en Wattages

Verdania inbouwspots kenmerken zichzelf aan hun strakke uiterlijk met daarin de combinatie van aluminium en gemateerd glas. Door het gebruik van dit matte glas zijn de inbouwspots in staat een ruimte zeer breed uit te lichten. De spot breekt met dit glas het licht in alle hoeken waardoor de ruimte op zal gloeien. 
Tevens zijn deze inbouwspots leverbaar in diverse kleuren, wat het ontwerp van een ruimte kan versterken. Het armatuur van de inbouwspot kan uitgevoerd worden in zilver, goud, zwart of wit aluminium. Tevens heeft de inbouw ledspot diverse wattages en kleuren als optie.klik hier om verdania ledspots in de webshop te bekijken. Of kijk naar de linkerbalon van de site, onder het kopje: binnen led verlichting > spots > inbouwspot Verdania 3 | 5 | 7 | 9 watt
Verdania inbouwspot difuus licht
 
Inbouw LED spot Verdania is zeer stabiel door de grote koelribben aan de achterzijde. Deze zijn in staat de LED's op een perfecte brandtemperatuur te houden wat de levensduur van boven de 35.000 uur mogelijk maakt.
Spots worden geleverd met 230volt of 12volt aansluiting, dimfuctie is ook een van de variabele opties op de Verdania led inbouw spot.

3 Watt LED Inbouwspot Alu25 Dimbaar 25mm diep x 25mm

De compacte LED inbouwspot lijn van BLA-Design.nl heeft nu ook een nog kleinere inbouwspot met een gatmaat van 25mm. Deze LED inbouwspot is de compactste op de markt en daardoor geschikt in elke denkbare opstelling.
Elke spot is 3 Watt wat staat voor 270lumen, zowel dimbaar als niet dimbaar kunt u deze bestellen via: www.bla-design.nl/alu25
 
OPBOUW
De spot is opgebouwd uit lichtelijk glimmend opgepoetst aluminium.
Dit is zo compact dat naast het aluminium de LED lens enkel zichtbaar is.
De mini LED spot is leverbaar met diverse lensmaten wat het lichtbeeld kan vergroten en verkleinen.
Tevens kunt u een keuze maken uit lichtkleur en aansluit spanning.
Wilt u een andere kleur als deze zilveren uitvoeren dan is dit op aanvraag mogelijk via info@bla-design.nl
Drivers zijn compact en demontabel, deze kunnen ook door het inbouwgat van de mini LED inbouwspot.
 
LEVERING CONDITIES
De mini inbouwspot Alu25 wordt geleverd met armatuur, lens, LED en driver. Deze zijn zelf in de webshop naar wens af te stemmen.
Alle genoemde onderdelen zijn ver/uitwisselbaar en daardoor later ook te vervangen. Dit maakt het tot een echt toekomst product waar u jaren lang plezier aan zal beleven.

LED Mini Panel Lights

Mini Panel lights zijn uitermate geschikt om als onopvallende basis verlichting toegepast te worden. Door de neutrale uitstraling zijn de mini panels geschikt voor uw entree, lobby, etalage of zelfs supermarkt. De ultieme basis verlichting waar veel licht uit komt en die extreem compact is wat het verwerken gemakkelijk maakt. De mini panel LED lampen zijn enkel 16mm dik en in diverse diameters te verkrijgen. Van 3Watt met een mini LED panel diameter van 7cm tot een grotere 15Watt LED panel met een doorsnee van 24cm. Kijk voor alle maten en wattages in de onderstaande tabel. LED panels zijn opgebouwd uit een aluminium ring waar 2 montage lippen/veren aan bevestigd zijn. In deze ring zit bij de mini LED panels een matte glasplaat. Door de matte glasplaat zal het licht ideaal gebroken worden waardoor de stralingshoek van het licht op 180graden zal schijnen. De led mini panels zijn dimbaar te verkrijgen, de conventionele triacdimmers worden veelal als dimmer gebruikt. Deze Triac Dimmers zijn in staat om de mini LED panels traploos te dimmen tot 10% van hun vermogen. Naast de ronde mini LED Panels zijn er ook super strakke vierkante LED Panels te verkrijgen. Deze zijn in dezelfde Wattages en tevens ook enkel 1,6cm dik. Het armatuur is betreffende de opbouw gelijk aan de ronde mini LED panels. Voor Wattage en afmetingen kunt u kijken in de onderstaande tabel. Bestellen van dit product kunt u geheel via onze webshop waar uw wensen ingevuld kunnen worden. Denk hierbij aan de afmeting, het wattage, de vorm en de lichtkleur. Tevens is de optie om te kiezen voor dimbaar of niet dimbaar. Bij de bestelling zal u de mini LED panel geleverd krijgen geheel compleet met LED panel, driver en beschrijving. Retail verpakkingen zijn op aanvraag ook verkrijgbaar. De mini LED panels kunnen naderhand ook dimbaar worden gemaakt door de niet-dimmende driver te vervangen voor een wel-dimmende driver. Mocht u dit willen zijn de drivers op verzoek los na te leveren. Bestellen kunt u via: www.bla-design.nl/LED-miniPanel

Pagina In Aanbouw

Dit onderdeel van de site is momenteel in onderhoud, excuses voor het ongemak. Zo spoedig mogelijk hopen wij de inbouwspot pagina up to date te krijgen, tot die tijd kunt u in ons algemene assortiment terecht via deze link: klik hier
Tevens bent u altijd van harte welkom om de producten te bezichtigen op onze locatie in Nieuwegein.