Bul-Rounded
Winkelwagen
€ 0,00
Verzendkosten: 0,00
Totaal ex btw: 0,00
Zoeken
f04fb5c7d0609cb95723880be3a65140.jpg

3 Watt LED Inbouwspot Alu45 Dimbaar 25mm diep x 45mm

LED Inbouwspot 3 Watt dimbaar type ALU 45 leverbaar in Warm Wit en Daglicht kleur klik hier. De inbouw ledspot is compact met een zeer strak design. De spotjes zijn compleet geleverd met driver (omvormer) waar de klant het voltage van kan bepalen met als keuzes 230 volt, 24 volt en 12 volt. Tevens is het mogelijk om ze dimbaar te bestellen bij Bright Light Alternative.

Dit product is terug te vinden in de linkerbalon van de site, onder het kopje: binnen led verlichting > spots > inbouwspot alu45 3 watt
Of klik hier voor de directe link naar dit product. 

inbouw 3 Watt LED spot Alu 45 dimbaar in warmwit en daglicht

Bright Light Alternative maakt in dit product gebruik van 3 Watt High Power LED's, dit maakt de inbouwspot zeer compact en duurzaam. De levensduur van deze LED's zijn gegarandeerd door A kwaliteit LED’s van het merk Cree.
Deze Cree led spotjes zorgen voor een energiebesparing tot 80% ten opzichte van hallogeen. Het ontwerp is een eyecatcher, de LED is namelijk zeer compact met enkel een boorgatmaat van rond 45 mm en een inbouw diepte van enkel 25 mm.
Het zichtvlak bestaat uit een aluminium armatuur (rond 52 mm) met een verstelbaar oog waar een demontabele lens in huist. De gradenhoek lens kan vooraf gekozen worden, maar is ook achteraf te verwisselen voor een andere. Zo is de inbouwspot zeer flexibel in uitvoering en toepasbaarheid.

Om nog verder op de wens van u als klant in te gaan, hebben wij nu ook de mogelijkheid om de afwerking te bepalen. Dit betekent dat er gekozen kan worden voor behandeld aluminium (zilver) of wit.

De led inbouwspot ALU 45 is leverbaar in Warm Wit, DayLight of Koud wit.