Bul-Rounded
Winkelwagen
€ 0,00
Verzendkosten: 0,00
Totaal ex btw: 0,00
Zoeken
f04fb5c7d0609cb95723880be3a65140.jpg

Showroom & werkplaats panel project

Gehele showroom voorzien van LED panel platen 1200x300mm. Zowel vrijhangende LED panelen als verwerkt in het systeemplafond, BLA-Design is uw partner voor levering, montage en advies. Welk onderdeel u ook uitbesteed wij hebben de oplossing. 
Showroom is voorzien van 4000K LED panels om de kleurechtheid op een hoger niveau te brengen. Met deze LED panels is dit een mooi en rustig difuus licht zonder dat het kleurspectrum veranderd. Puur zonlicht!
LED Panel 1200 x 300mm 400K daglicht
 

BDS Techniek & Bright Live Alternative


Ook BDS Techniek gaat over op LED! De samenwerking van www.bla-design.nl en BDS Techniek heeft gezorgd voor een groenere werkomgeving bij het in De Meern gevestigde bedrijf.
BDS Techniek is de leverancier gespecialiseerd in verreikers van het merk Merlo. Deze machines doorstaan veel situaties maar verdienen dan ook onderhoud. Zowel het onderhoud als een reparatie is een bezigheid waar de klant weinig tot geen tijd voor heeft. Werk gaat door, vooral voor een machine waar zoveel van geëist wordt als een verreiker.
Om de klant tegemoet te komen heeft BDS een service-bus paraat om door heel het land klanten service te verlenen. Dit gebeurt niet alleen onder kantoortijden en in de zomer, maar BDS staat heel het jaar door klaar voor zijn klanten. Avondklussen zijn daarbij geen uitzondering.
Ter ondersteuning van dit werk is hun voertuig voorzien van LED verlichting, zuinig degelijk en zeer helder licht maakt zo het werk een stuk aangenamer.
 
BLA Design LED in servicebus BDS Techniek
 
Bright Light Alternative heeft gebruik gemaakt van 6 aluminium LED strips die waterdicht en stootvast zijn. Zo is de duurzaamheid gewaarborgd en gaan de LED’s extra lang mee. Ieder LED element bestaat uit 60 LED’s van het type SMD5050. Tezamen zijn de ledstrips goed voor een 1500 lumen.
Het verbruik is zo gering dat er geen generator of vaste stroom benodigd is, als extra ondersteuning is er ook gebruik gemaakt van 10Watt spots met focus lens. De spots zijn eenvoudig naar buiten te richten wat het mogelijk maakt om ook de machine, waar aan gewerkt zal moeten worden, uit te lichten.  

FietsNED Nieuwegein & Bright Light Alternative

FietsNED heeft een heel groot team aan servicebussen door heel Nederland, Jean-Paul Odijk is hier een van. Jean-Paul voorziet Nieuwegein en omstreken van fietsen en service aan huis. Ook in de late uurtjes staat FietsNED Nieuwegein klaar om u van uw behoeften te voorzien.
Door deze extreme werktijden kan het gebeuren dat er in het donker gewerkt moet worden. Echter heeft de standaard bus net niet genoeg licht om fijn aan de slag te kunnen. Om die reden is FietsNED bij Bright Light Alternative gekomen.
Wij werden gevraagd naar een oplossing voor de bestaande bus en hebben hierop een aanbieding gedaan.

De service bus is dan ook uitgerust met 2x ALU LED strips van 1 meter per stuk. Deze hebben per strip 60 SMD 5050 LED’s die gezamenlijk gerant staan voor bijna 1500 lumen.
Tevens zijn de strips in een hars gegoten wat ze damp en water werend maakt, samen met de geanodiseerde aluminium profielen maakt dit tot onderhoudsvrije elementen toepasbaar op tal van locaties.